• Persoonlijk
  • Laagdrempelig
  • Actueel
  • Persoonlijk
  • Laagdrempelig
  • Actueel

Welkom bij Notariskantoor Westerling

Bij notariskantoor Westerling bent u aan het juiste adres voor het regelen van belangrijke zaken in uw leven.
Wij regelen deze op een persoonlijke manier, betrouwbaar en degelijk, waarbij u voorop staat.
We willen zorgen dat u de regelingen goed begrijpt en dat voorkomen wordt dat dingen onduidelijk zijn en er daardoor onnodige conflicten ontstaan.

 

Notariskantoor Westerling is een modern notariskantoor in Westerbork waar u terecht kunt voor alle voorkomende notariële werkzaamheden zoals onroerend goed recht (koopovereenkomsten, akten van levering en hypotheek), ondernemingsrecht (oprichten, fusies en splitsingen van B.V.’s, aandelenoverdracht en statutenwijziging) familierecht & erfrecht (testamenten, huwelijksvoorwaarden en verklaringen van erfrecht) en projectontwikkeling (van grondverwerving tot en met de levering aan de uiteindelijke kopers).

Het kantoor is een kleinschalig en persoonlijke aandacht gevend notariskantoor.

Het kantoor is praktisch, toegankelijk, werkt vanuit een hoog kennisniveau en beschikt over de meeste recente ontwikkeling op het gebied van de automatisering.

Onze klanten kiezen voor ons vanwege de expertise op notarieel gebied, de kwalitatief uitstekende dienstverlening, de goede bereikbaarheid en de snelheid van werken. Het kantoor heeft een eigen parkeervoorziening, is rolstoel toegankelijk en op werkdagen geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag (op vrijdagmiddag zijn wij vanaf 13:00 uur telefonisch beperkt bereikbaar). Eventueel kan in overleg een afspraak buiten kantoortijden gemaakt worden.

Onroerend goed

Koopt of verkoopt u een woning en/of heeft u een hypotheek nodig voor uw woning. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u o.a. graag met het opstellen van een akte van levering en/of een hypotheekakte.

Ondernemingsrecht

Bent u ondernemer of wilt u graag ondernemer worden? Wij adviseren u graag over de te nemen stappen en welke onderneming het beste bij u (op te richten) onderneming past.

Personen- en Familierecht

Gaat u samenwonen, trouwen of een geregistreerd partnerschap aan? Wij helpen u graag bij het opstellen van een samenlevingsovereenkomst, huwelijksvoorwaarden of partnerschapsvoorwaarden.

Erfrecht

Heeft u vragen over uw nalatenschap? Wel of niet een testament opstellen? Wij helpen u graag bij het regelen van uw nalatenschap. Bent u erfgenaam of executeur? En weet u niet wat er van u verwacht wordt? Dan leggen wij dit graag in begrijpelijke en heldere taal uit.

Mediation

Liggen de verhoudingen tussen u en uw partner of een derde niet meer goed. Wilt u er beiden graag goed uitkomen? Neem dan contact op met ons kantoor om te kijken of een mediationtraject iets voor jullie is.

Offerte aanvragen

Vraag direct online een offerte aan!

Actueel
Actueel
Nieuws en actualiteiten

Wij proberen u via onze website te informeren over de nieuwste ontwikkelingen omtrent ons notariskantoor en de juridische ontwikkelingen.

Lees alle nieuws
Wij zijn verhuisd!

Naast de fysieke verhuizing heeft onze website een nieuw design gekregen. Hopelijk bevalt het u en kunt u vinden wat u zoekt.

Lees verder
Nieuwe website is online!

De nieuwe website van notariskantoor Westerling is online!

Lees verder