Notariskantoor Westerling

Ons kantoor

Notariskantoor Westerling is een modern notariskantoor in Westerbork waar u terecht kunt voor alle voorkomende notariële werkzaamheden zoals onroerend goed recht (koopovereenkomsten, akten van levering en hypotheek), ondernemingsrecht (oprichten, fusies en splitsingen van B.V.’s, aandelenoverdracht en statutenwijziging) familierecht & erfrecht (testamenten, huwelijksvoorwaarden en verklaringen van erfrecht) en projectontwikkeling (van grondverwerving tot en met de levering aan de uiteindelijke kopers).

Het kantoor is een kleinschalig en persoonlijke aandacht gevend notariskantoor.

Het kantoor is praktisch, toegankelijk, werkt vanuit een hoog kennisniveau en beschikt over de meeste recente ontwikkeling op het gebied van de automatisering.

Onze klanten kiezen voor ons vanwege de expertise op notarieel gebied, de kwalitatief uitstekende dienstverlening, de goede bereikbaarheid en de snelheid van werken. Het kantoor heeft een eigen parkeervoorziening, is rolstoel toegankelijk en is op werkdagen geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag (op vrijdagmiddag zijn wij vanaf 13:00 uur telefonisch beperkt bereikbaar). Eventueel kan in overleg een afspraak buiten kantoortijden gemaakt worden.

Medewerkers

Mr. J. (Jan) H.H.B. Westerling

Sinds 2000 notaris in Westerbork. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de ondernemingspraktijk en de meer ingewikkelde familiepraktijk, estate planning daaronder begrepen. Hij bestuurt een klein notariskantoor, welke door de kleinschaligheid onderscheidend kan zijn en ook is door een persoonlijke benadering en het geven van adviezen op maat.


Mevr. mr. I. (Isabel) Dorgelo

Kandidaat-notaris sinds maart 2023. Isabel is al langer werkzaam op het notariskantoor. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het erfrecht, personen- en familierecht en het onroerend goed recht. Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid staat hoog bij haar in het vaandel. Op dit moment volgt zij de beroepsopleiding voor het notariaat. Heeft u vragen loop dan gerust ons kantoor binnen, zij staat u graag te woord.


Mevr. H.E. (Henriëtte) Zoer

Werkzaam op het notariskantoor sinds maart 2023. Haar taken bestaan voornamelijk uit administratieve en secretariële werkzaamheden. Wanneer u ons kantoor binnenloopt of telefonisch contact opneemt wordt u door haar te woord gestaan.